Hinnasto

Neidonkeitaan hinnasto 1.8.2023 alkaen

Sarja- ja kausituotteet ladataan Liikuntakeskuksen älykortille/rannekkeelle, kortin lunastusmaksu on ensimmäisellä kerralla 7 euroa. Älykortti/ranneke on henkilökohtainen, samalle kortille voi ladata kaikkia Lohjan Liikuntakeskuksen tuotteita. Kortti jää omaksi, eikä maksua palauteta. Kortille voi ladata tuotteita aina uudelleen.

Kertakortit ovat voimassa kaksi vuotta ostopäivästä
Sarjakortit (10 x) ovat voimassa kaksi vuotta ostopäivästä.
Kausikortit (30 pv., 120 pv., 180 pv. ja 360 pv.) ovat voimassa kaksi vuotta ensimmäisestä leimauksesta. (Ennen 1.1.2020 ostetut tuotteet ovat voimassa vanhojen sopimusehtojen mukaan viisi vuotta ostopäivästä.)

Aleryhmät: eläkeläinen, invalidi, opiskelija, työtön, varusmies, Lohjan Liikuntakeskuksen erityisryhmien etukorttilainen, omaishoitaja, kotihoidon hoitolisää saavat. Alennukseen oikeuttava todistus esitettävä aina kassalla, ilman todistusta peritään normaali hinta.

Katso tästä Lohjan Liikuntakeskuksen erityisryhmien etukortin myöntämisperusteet ja hakuohjeet

Neidonkeitaan kuntosalietu uimareille
Uintimaksuun sisältyy kuntosalikäynti Neidonkeitaan kuntosalilla, samalla käyntikerralla. Uintikausikortilla voit käydä ainoastaan Neidonkeitaan kuntosalilla.

Kuntosalien hinnasto 1.8.2023 alkaen

1. Neidonkeitaan kuntosalikortilla on käytössä kaikki Lohjan Liikuntakeskuksen kuntosalit.
2. Tennarin kuntosalikortilla on käytössä Tennarin kuntosalin lisäksi ns. pikkusalit, joita ovat Perttilän, Sammatin, Saukkolan ja Pusulan kuntosalit sekä Kirkkokadun voimailutila, Nummen toimintahuone ja Niilonpirtin kuntosali (kuntosali tarkoitettu vain eläkepäätöksen saaneille)
3. Pikkusalien kortilla käytössä on Perttilän, Sammatin, Saukkolan ja Pusulan kuntosalit sekä Kirkkokadun voimailutila, Nummen toimintahuone ja Niilonpirtin kuntosali (kuntosali tarkoitettu vain eläkepäätöksen saaneille)