Aikuisten uimakoulut

Neidonkeitaalla järjestetään uimakouluja myös aikuisille. Aikuisille järjestetään sekä alkeisuimakouluja että tekniikkauimakouluja. Alkeisuimakouluissa aloitetaan ihan alusta; veteen totuttautumisesta ja sukeltamisesta, ja edetään uinnin alkeisiin. Tekniikkauimakoulussa uimataitovaatimus on vähintään 100 m. Tekniikkauimakoulussa tavoitteena on parantaa uintitekniikka.

Uintiklinikat ke 15.5. klo 8.00 – 8.30 ja pe 17.5. klo 7.00 – 7.30.
Uintiklinikoilta saa uimaopettajalta neuvoja uintitekniikoihin. Uintiklinikoihin mukaan pääsee uintimaksulla, klinikoihin tulee ilmoittautua etukäteen varausjärjestelmän kautta.

Aikuisten alkeisjatko uimakoulu

Aikuisten alkeisjatko 26.2.-27.3.2024 klo 20.30-21.30, yhteensä 10 kertaa. Uimakoulu kokoontuu maanantaisin ja keskiviikkoisin, ryhmään otetaan enintään 10 osallistujaa. Hinta 110 €
Ilmoittautuminen 5.2.2024 klo 18.00 alkaen suoraan varausjärjestelmässä

Ryhmä on tarkoitettu henkilöille, jotka osaavat sukeltaa ja uida vähintään n. 10m mahallaan ja selällään. Alkeisjatko -ryhmässä perehdytään erilaisiin hengitys- ja uintitekniikoihin. Tavoitteena kurssilla on oppia sujuva uimataito ja suorittaa kurssin päätteeksi pohjoismainen uimataitotesti. Ryhmään tarvitaan vähintään 6 osallistujaa, jotta kurssi toteutuu. Aikuisten alkeisjatko -ryhmä sopii hyvin myös nuorille, jotka eivät jaksa uida yhtäjaksoisesti yli sataa metriä. 

Aikuisten tekniikkaryhmä

Aikuisten tekniikkaryhmä 3.4.-29.4.2024 ma ja ke klo 20.30-21.30, yhteensä 8 kertaa. Tekniikkaryhmä kokoontuu kuntouintialtaassa, ryhmään otetaan enintään 12 osallistujaa. Hinta 88 €
Ilmoittautuminen 11.3. klo 18.00 alkaen suoraan varausjärjestelmässä

Vähimmäisuimataitovaatimus 100m yhtäjaksoista uintia. Tekniikkaryhmässä perehdytään vapaa-, selkä- ja rintauinnin tekniikoihin erilaisin harjoituksin ja osa-alueisiin pilkkomalla. Tunneilla tutustutaan myös harjoitusvälineisiin; mm. uimalautoihin, pullareihin ja räpylöihin. Tekniikkauimakoulussa tavoitteena on kehittää uintitekniikkaa, jotta uinnista tulisi miellyttävää ja olisi mahdollista uida pidempiäkin matkoja yhtäjaksoisesti. Ryhmän toiveiden mukaan voidaan tutustua myös käännöksiin, pää edellä hyppyihin ja perhosuintiin. Ennen ryhmään tuloa kannattaa ylläpitää uintikuntoa, jotta jaksaa harjoitella kurssilla. Uimalasit helpottavat harjoittelua, mutta eivät ole välttämättömät. Muut kurssilla tarvittavat välineet saa lainaksi hallilta. Juomapullo mukaan. 

Aikuisten tekniikkakerho

Aikuisten tekniikkakerho 1.3.-22.3.2024 perjantaisin klo 16.15-17.15,
4 kertaa. Aikuisten tekniikkakerho kokoontuu kuntouintialtaassa, ryhmään otetaan maksimissaan 8 henkilöä. Hinta 44 €.

Ilmoittautuminen ma 5.2. klo 18.00 alkaen suoraan varausjärjestelmässä Vähimmäisuimataitovaatimus on 100m yhtäjaksoista uintia. Tekniikkakerhossa käydään läpi vapaa-, selkä- ja rintauinnin tekniikat, sekä voidaan ryhmän toiveiden mukaisesti tutustua myös käännöksiin, uimahyppyihin tai vesipelastukseen. Uimalasit helpottavat harjoittelua, mutta eivät ole välttämättömät. Ryhmään tarvitaan vähintään 4 osallistujaa, jotta kerho toteutuu. Juomapullo mukaan. 

Aikuisten alkeisuimakoulu

Seuraava aikuisten alkeisuimakoulu pidetään syksyllä 2024.

Ryhmä on tarkoitettu uimataidottomille ja henkilöille, jotka eivät osaa sukeltaa tai uida selkää. Alkeisryhmässä aloitetaan aivan alusta; totuttautumisesta veteen ja veden nosteeseen. Ryhmä soveltuu erinomaisesti myös vedenpelkoisille. Harjoittelu aloitetaan matalassa vedessä, jossa kädet ylettyvät pohjaan. Tunneilla edetään omaan tahtiin, vaihe kerrallaan kohti uimataitoa. Tavoitteena kurssilla on tulla sinuksi veden kanssa sekä oppia vedessä toimimisen perustaidot, joita ovat mm. kelluminen, sukeltaminen ja liukuminen. Ryhmään tarvitaan vähintään 6 osallistujaa, jotta kurssi toteutuu. Aikuisten alkeisuimakoulu sopii hyvin myös uimataidottomille nuorille.  

Octopus Lohja ry:n aikuisten uintikurssit  

Lisää aikuisten uimakouluja voit katsoa Octopus Lohjan nettisivuilta