Aikuisten uimakoulut

Neidonkeitaalla järjestetään uimakouluja myös aikuisille. Aikuisille järjestetään sekä alkeisuimakouluja että tekniikkauimakouluja. Alkeisuimakouluissa aloitetaan ihan alusta; veteen totuttautumisesta ja sukeltamisesta, ja edetään uinnin alkeisiin. Tekniikkauimakoulussa uimataitovaatimus on vähintään 100 m. Tekniikkauimakoulussa tavoitteena on parantaa uintitekniikka.

Aikuisten alkeisuimakoulu

Aikuisten alkeisuimakoulu 4.9.-27.9.2023 klo 20.30-21.20, yhteensä 10 kertaa. Viikot 36 & 37 ma, ke ja to ja viikot 38 & 39 ma ja ke. Alkeisryhmä kokoontuu opetusaltaassa, ryhmään otetaan enintään 10 osallistujaa.
Hinta 110 €

Ilmoittautuminen 17.8. klo 18.00 alkaen suoraan varausjärjestelmässä

Ryhmä on tarkoitettu uimataidottomille ja henkilöille, jotka eivät osaa sukeltaa tai uida selkää. Alkeisryhmässä aloitetaan aivan alusta; totuttautumisesta veteen ja veden nosteeseen. Ryhmä soveltuu erinomaisesti myös vedenpelkoisille. Harjoittelu aloitetaan matalassa vedessä, jossa kädet ylettyvät pohjaan. Tunneilla edetään omaan tahtiin, vaihe kerrallaan kohti uimataitoa. Tavoitteena kurssilla on tulla sinuksi veden kanssa sekä oppia vedessä toimimisen perustaidot, joita ovat mm. kelluminen, sukeltaminen ja liukuminen. Ryhmään tarvitaan vähintään 6 osallistujaa, jotta kurssi toteutuu. Aikuisten alkeisuimakoulu sopii hyvin myös uimataidottomille nuorille.  

Aikuisten tekniikkaryhmä

Aikuisten tekniikkaryhmä 23.10.-22.11.2023 ma ja ke klo 20.30-21.30, yhteensä 10 kertaa. Tekniikkaryhmä kokoontuu kuntouintialtaassa, ryhmään otetaan enintään 12 osallistujaa. Hinta 110 €

Ilmoittautuminen 3.10. klo 18.00 alkaen suoraan varausjärjestelmässä

Vähimmäisuimataitovaatimus 100m yhtäjaksoista uintia. Tekniikkaryhmässä perehdytään vapaa-, selkä- ja rintauinnin tekniikoihin erilaisin harjoituksin ja osa-alueisiin pilkkomalla. Tunneilla tutustutaan myös harjoitusvälineisiin; mm. uimalautoihin, pullareihin ja räpylöihin. Tekniikkauimakoulussa tavoitteena on kehittää uintitekniikkaa, jotta uinnista tulisi miellyttävää ja olisi mahdollista uida pidempiäkin matkoja yhtäjaksoisesti. Ryhmän toiveiden mukaan voidaan tutustua myös käännöksiin, pää edellä hyppyihin ja perhosuintiin. Ennen ryhmään tuloa kannattaa ylläpitää uintikuntoa, jotta jaksaa harjoitella kurssilla. Uimalasit helpottavat harjoittelua, mutta eivät ole välttämättömät. Muut kurssilla tarvittavat välineet saa lainaksi hallilta. Juomapullo mukaan.  

Octopus Lohja ry:n aikuisten uintikurssit  

Alla olevien Octopus Lohjan kurssien tiedot päivitetään Octopus Lohjan nettisivuille, josta löytyy myös ilmoittautumislinkit.

Aikuisten tekniikka 30.8.-18.10.2023 TÄYNNÄ
keskiviikkoisin klo 19.30-20.30, Hinta 90 €

Aikuisten tekniikkakurssilla harjoitellaan perusuintitekniikoita (selkä-, rinta- ja vapaauinti) ja niihin liittyviä käännöksiä. Lisäksi kurssilla tutustutaan uintiin kuntoilumuotona ja sieltä saa vinkkejä harrastuksen omatoimiseen jatkamiseen. Kurssin edellytyksenä on vähintään 25 metrin yhtäjaksoinen uimataito, mutta ei tarvitse vielä hallita mitään uintitekniikoita.  

Aikuisten tekniikka, jatko 25.10.-20.12.2023
keskiviikkoisin klo 19.30-20.30, Hinta 90 €

Aikuisten uintitekniikan jatkokurssi soveltuu sellaiselle, joka on käynyt jo jonkin uintitekniikkakurssin tai itsenäisesti harjoitellut tekniikoita. Kurssilla perehdytään tarkemmin uintilajien tekniikoihin (selkä-, rinta-, vapaa- sekä perhosuinti) ja niiden käännöksiin sekä startteihin. Tekniikoiden harjoitteluun annetaan yksilöllisiä vinkkejä. Kurssin edellytyksenä on vähintään 50 metrin yhtäjaksoinen uimataito.