Aikuisten uimakoulut

Neidonkeitaalla järjestetään uimakouluja myös aikuisille. Aikuisille järjestetään sekä alkeisuimakouluja että tekniikkauimakouluja. Alkeisuimakouluissa aloitetaan ihan alusta; veteen totuttautumisesta ja sukeltamisesta, ja edetään uinnin alkeisiin. Tekniikkauimakoulussa uimataitovaatimus on vähintään 100 m. Tekniikkauimakoulussa tavoitteena on parantaa uintitekniikka, ja perehdytään vapaa-, selkä- ja rintauinnin tekniikoihin erilaisin harjoituksin ja osa-alueisiin pilkkomalla. Uimakoulussa tutustutaan myös harjoitusvälineisiin; mm. uimalautoihin, pullareihin ja räpylöihin.

Aikuisten uimakoulut tammikuussa 2020

13.1.-12.2.2020 maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 20.30-21.30, yhteensä 10x

Hinta: 90€

Alkeisryhmä kokoontuu opetusaltaassa max 10 hlöä

Ryhmä on tarkoitettu uimataidottomille ja henkilöille, jotka eivät osaa sukeltaa tai uida selkää. Alkeisryhmässä aloitetaan aivan alusta; totuttautumisesta veteen ja veden nosteeseen. Ryhmä soveltuu erinomaisesti myös vedenpelkoisille. Harjoittelu aloitetaan matalassa vedessä, jossa kädet ylettyvät pohjaan. Tunneilla edetään omaan tahtiin, vaihe kerrallaan kohti uimataitoa. Tavoitteena kurssilla on tulla sinuksi veden kanssa sekä oppia vedessätoimimisen perustaidot, joita ovat mm. kelluminen, sukeltaminen ja liukuminen. Ryhmään tarvitaan vähintään 6 osallistujaa, jotta kurssi toteutuu. Aikuisten alkeisuimakoulu sopii hyvin myös uimataidottomille nuorille.

Tekniikkaryhmä kokoontuu kuntouintialtaassa max 12 hlöä

Vähimmäisuimataitovaatimus 100m yhtäjaksoista uintia. Tekniikkaryhmässä perehdytään vapaa-, selkä- ja rintauinnin tekniikoihin erilaisin harjoituksin ja osa-alueisiin pilkkomalla. Tunneilla tutustutaan myös harjoitusvälineisiin; mm. uimalautoihin, pullareihin ja räpylöihin. Tekniikkauimakoulussa tavoitteena on kehittää uintitekniikkaa, jotta uinnista tulisi miellyttävää ja olisi mahdollista uida pidempiäkin matkoja yhtäjaksoisesti. Ryhmän toiveiden mukaan voidaan tutustua myös käännöksiin, pääedellä hyppyihin ja perhosuintiin. Ennen ryhmään tuloa kannattaa ylläpitää uintikuntoa, jotta jaksaa harjoitella kurssilla. Uimalasit helpottavat harjoittelua, mutta eivät ole välttämättömät. Muut kurssilla tarvittavat välineet saa lainaksi hallilta. Juomapullo mukaan.

Ilmoittaudu uimakouluihin täältä.