Vesipedon synttärit

Neidonkeitaan Vesipedon synttäreillä nautitaan veden riemusta omalla porukalla.

Juhlatoimintaa järjestetään kaikenikäisille sekä uimataitoisille että uimataidottomille lapsille.
Ryhmän koko on 10 lasta (synttärisankari + max 9 vierasta). Altaalla voidaan ottaa liukumäkikisailua, patjoilla temppuilua tai uimakouluista ja vauvauinnista tuttuja leikkejä ja pelejä.

Juhlat alkavat aulasta, josta siirrytään uimaopettajan saattamana ryhmäpukuhuoneisiin.
Allasosuuden (klo 13.00 – 14.00) jälkeen ohjaaja saattaa juhlijat ryhmäpukuhuoneeseen, jossa huoltaja ottaa ryhmän vastaan.

Juhlijoille on varattu kokoushuone ruokailua varten. Tarjoilut voi tuoda itse tai tilata TG Cafe:n synttäripaketin, joka sisältää hodarin, ranskikset, juoman ja jäätelön. Kahvilan synttäripaketti maksaa 7€/lapsi ja se tulee varata viimeistään synttäreitä edeltävänä torstaina numerosta 0504709688.

Vesipedon synttärien hinta 150€ sisältää 10 lasta, ohjauksen, kokoushuoneen sekä kutsukortin tulostettavana tiedostona (pdf). Tiedosto toimitetaan sähköpostilla synttäripaketin varaajalle. Vesipedon synttärijuhliin osallistuville lapsille Neidonkeidas jakaa kiitoslahjana uinnin vapaalipun ja yllätyksen.

Synttäripaketti maksetaan varauksen yhteydessä verkkomaksuna.

Vapaat synttäripaketit löytyvät Liikuntakeskuksen varausjärjestelmästä.
(Huom. Varattaessa ei tarvitse ilmoittaa osallistujien nimiä, vaikka varausohjelmassa on täytettävä kohta tähän; voit ohittaa kohdan ja siirtyä maksamaan.)

Synttäripaketteja voi tiedustella myös Lohjan Liikuntakeskus Oy:n asiakaspalvelusta
p. 019 369 1803 (ma–pe klo 9.00–17.30) tai sähköpostitse lohjan.liikuntakeskus@lohja.fi

Merkitsethän ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta toiveiden mukainen synttäriohjelma voidaan suunnitella yhdessä ja selvittää osallistujien uimataito. Neidonkeitaan ohjaaja ottaa yhteyttä synttäreitä edeltävällä viikolla.