Vesipedon synttärit

Neidonkeitaan Vesipedon synttäreillä nautitaan veden riemusta omalla porukalla.

Juhlatoimintaa järjestetään kaikenikäisille lapsille. Mukaan pääsevät sekä uimataitoiset, että uimataidottomat.
Ryhmän koko on 10 lasta (synttärisankari + max 9 vierasta). Altaalla voidaan ottaa liukumäkikisailua, patjoilla temppuilua tai uimakouluista ja vauvauinnista tuttuja leikkejä ja pelejä.

Juhlat alkavat aulasta, josta siirrytään uimaopettajan saattamana ryhmäpukuhuoneisiin ja sieltä allastiloihin, allasosuus kestää 60 min., jonka jälkeen uimaopettaja saattaa juhlijat ryhmäpukuhuoneeseen, jossa huoltaja ottaa ryhmän vastaan.

Juhlijoille on varattu kokoushuone ruokailua varten, kokoushuone on juhlijoiden käytässä yhteensä kaksi tuntia. Tarjoilut voi tuoda itse tai tilata TG Cafe:n synttäripaketin, joka sisältää hodarin, ranskikset, juoman ja jäätelön. Kahvilan synttäripaketti maksaa 8,5 €/lapsi ja se tulee varata viimeistään synttäreitä edeltävänä torstaina numerosta 050 – 4709688.

Vesipedon synttärien hinta 160 € sisältää 10 lasta, ohjauksen, kokoushuoneen sekä kutsukortin tulostettavana tiedostona (pdf). Tiedosto toimitetaan sähköpostilla synttäripaketin varaajalle. Vesipedon synttärijuhliin osallistuville lapsille Neidonkeidas jakaa kiitoslahjana uinnin vapaalipun ja yllätyksen.

Synttäripaketti maksetaan varauksen yhteydessä verkkomaksuna.

Vapaana olevat synttäripaketit varattavissa Liikuntakeskuksen varausjärjestelmästä.

Huomioithan, että synttäripaketteja on saatavilla vain tiettyinä kuukausina (toukokuussa, kesäkuussa, elokuussa ja joulukuussa).

(Huom. Varattaessa ei tarvitse ilmoittaa osallistujien nimiä, vaikka varausohjelmassa on täytettävä kohta tähän; voit ohittaa kohdan ja siirtyä maksamaan.)

Merkitsethän ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta toiveiden mukainen synttäriohjelma voidaan suunnitella yhdessä ja selvittää osallistujien uimataito. Neidonkeitaan ohjaaja ottaa yhteyttä synttäreitä edeltävällä viikolla.