Vauvauinti

Vauvauinti 

Vauvauinti on koko perheen yhteinen harrastus, jonka tavoitteena on saada vedestä miellyttävä ja turvallinen elementti tukemaan lapsen kehitystä. Vauvauinnissa lapsi oppii leikkimään vedessä sekä sukeltamaan vanhempien avustamana. Vauvauinnissa harjoitellaan myös tasapainoilua sekä totutellaan uinti- ja selinkellunta-asentoihin.
Vauvauimarit kokoontuvat Neidonkeitaan terapia-altaassa sunnuntaiaamuisin, uintiajan ollessa 30 min. Vauvauinti on tarkoitettu 4 kk:sta 1,5 -vuotiaille lapsille, jonka jälkeen on mahdollista jatkaa harrastusta tenavauinnissa 2-vuotiaaksi asti.

Vauvauintiin voi ilmoittautua vauvan ollessa n. 1 kuukauden ikäinen. Ennen ensimmäistä uintikertaa on osallistuttava infotilaisuuteen, joita järjestetään muutaman kuukauden välein. 
Ilmoittautuminen suoraan varausjärjestelmässämme

Perheuinti

Perheuinti on vauvauintiryhmä, jossa alle 7-vuotiaat sisarukset ovat mukana. Uinnissa edetään vauvan ehdoilla unohtamatta kuitenkaan vanhempia sisaruksia. Vauvan kanssa harjoitellaan niin ikään vauvauinnin tavoitteiden mukaisesti, sisaruksille tarjolla on puuhaa sekä vinkkejä uinnin alkeisiin.
Perheuimarit kokoontuvat lauantaiaamuisin opetusaltaalla ja uintituokio kestää 30 min. Perheryhmä aloitetaan vauvan ollessa 4 kk:n ikäinen ja ryhmässä voi jatkaa lapsen 2-vuotissyntymäpäivään asti. Perheuintiin ilmoittaudutaan vauvan ollessa n. 1 kk:n ikäinen. Infotilaisuuteen osallistuminen ei ole pakollista, jos vanhemman sisaruksen kanssa sellaiseen on jo osallistuttu.
Ilmoittautuminen suoraan varausjärjestelmässämme

Lisätietoja: Neidonkeitaan valvomo p. 050 328 4899, Mari Levänen tai sähköpostitse vauvauinti@lohja.fi 

Ohjaajina toimivat SUH:n kouluttamat ohjaajat

Hinnat 1.8.2023 alkaen

Vauvauinti 76 € (vauva + 2 aikuista, 4x) 

Perheuinti 88 € (vauva + 2 aikuista + perheen alle kouluikäiset sisarukset, 4x) 

Tenavauinti 133 € (vauva + 2 aikuista, 8x) 

Naperouinti 88 € (lapsi + 1 aikuinen, 8x) 

Vauvauinnissa on valittavana myös eri pituisia kausimaksuja, joista saa lisätietoa vauvauinnin infotilaisuudessa.

Turvallinen vauva- ja perheuinti 

Neidonkeitaalle on myönnetty Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton turvallinen vauva- ja perheuintidiplomi. Toimintamme täyttää turvalliselle ja laadukkaalle vauva- ja perheuintitoiminnalle asetetut vaatimukset.