Lohjan Liikuntakeskus avaa sisäliikuntatilat ja uimahallin 1.6.2020

1.6.2020 avataan Virkistysuimala Neidonkeidas, Sporttikeskus Tennari, Liikuntakeskuksen kuntosalit sekä Järnefeltin, Perttilän ja Harjun koulun liikuntasalit. Samaan aikaan alkaa myös aikuisten ryhmäliikunta sekä lasten kesätoiminta.

Poikkeusolosuhteiden vuoksi liikuntatilojen käyttöön liittyy erilaisia ohjeistuksia ja rajoituksia, jotta voimme taata käyttäjille mahdollisuuden liikkua turvallisesti.

Liikuntatiloihimme saa tulla vain terveenä. Suosittelemme asiakkaitamme kaikissa liikuntatiloissa pitämään riittävästi etäisyyttä kanssaliikkujiin ja huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta kaikissa tilanteissa. Liikuntasaleissa käyttäjät huolehtivat voimassa olevien ohjeistusten noudattamisesta.

Olemme lisänneet siivousta liikuntapaikoillamme tarvittavan hygieniatason ylläpitämiseksi ja olemme tuoneet desinfiointiliinoja kaikille kuntosaleillemme, jotta asiakkaat voivat puhdistaa laitteet ja treenivälineet käytön jälkeen. Lisäksi Neidonkeitaan ja Tennarin aulatiloissa on käsidesiä asiakkaille.

Uimahallin puolella olemme rajoittaneet asiakasmäärää, jotta turvallisten välimatkojen pitäminen onnistuisi. Vain osa pukukaapeista ja suihkuista on käytössä, olemme asettaneet allaskohtaisia henkilömäärän rajoituksia, saunoihin voi mennä vain muutama asiakas kerrallaan ja höyrysauna on pois käytöstä. Omien lelujen tuominen allastiloihin on kielletty, vesijuoksuvyöt, kellukkeet ja uintivälineet ovat sallittuja. Wibit -toimintarata on toistaiseksi pois käytöstä.

Asiakaspalvelupisteillämme Neidonkeitaalla ja Tennarissa ohjeistamme esimerkiksi jonotukseen liittyvissä käytänteissä. Suosittelemme käyttämään korttimaksua ja toivomme, että aulatiloissa ei vietetä aikaa. Liikuntatiloista on muutenkin hyvä poistua oman treenin jälkeen.

Poikkeuksena normaaleihin käytänteisiin, tänä kesänä kaikille ryhmäliikunnan tunneille varataan paikka varausjärjestelmän kautta. Lisäksi puistojumppiin ilmoittaudutaan joko paikan päällä tai etukäteen saman päivän aikana. Puistojumppiin ilmoittautumisen ohjeet löytyvät nettisivuiltamme sekä Aurlahdesta jumpan aikana.

Seuraamme ja arvioimme käytäntöjämme viikoittain ja muutamme niitä tarvittaessa. Tavoitteenamme on taata turvallinen ympäristö sekä asiakkaillemme että henkilöstöllemme.