To 4.2. klo 17.30 Neidonkeidas -hankkeen yleisötilaisuus verkossa

Tervetuloa 4.2. klo 17.30 alkaen Neidonkeidas-hankkeen toteutettavuusselvityksen tilaisuuteen etäyhteyden välityksellä! 

Neidonkeidas on Lohjalla, Harjun urheilukeskuksessa aivan keskustan tuntumassa oleva uimahallikiinteistö. Harjun urheilukeskuksessa on lisäksi yleisurheilukenttä, jäähalli ja Harjun ulkoilureitistön lähtöpaikka. Lohjan kaupunki on valmistellut Neidonkeitaan uimahallin peruskorjausta tulevien vuosien osalta sekä sen kehittämistä monipuoliseksi vesiliikuntakeskukseksi.

Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän harjun kampusalueelle jää kampusalueen uudisrakentamisen ja saneerauksen seurauksena tyhjilleen ja vaille käyttötarkoitusta jää myös ns. metallihalli, jonka kohdalle olisi mahdollista esimerkiksi toteuttaa kerrostaloja järvinäköaloilla.

Osapuolet ovat yhteistyössä selvittäneet Finesco Capital Oy:n avulla harjun ja Neidonkeitaan alueen soveltuvuutta kannattavalle ja vetovoimaiselle hotellitoiminnalle, paikallisille viihde- ja liikuntapalveluille sekä asuntorakentamiselle. Samalla on selvitetty Neidonkeitaan ja Lohjanjärven Aurlahden yhteyttä sekä Aurlahden palvelujen kehittämistä vetovoimaiseksi palvelukokonaisuudeksi. Aurlahden osalta on harjun alueelle vaihtoehtona myös selvitetty soveltuvuutta kannattavalle ja vetovoimaiselle hotellitoiminnalle sekä paikallisille viihde- ja liikuntapalveluille.

Hankkeesta on valmistunut toteutettavuusselvitys, jonka tuloksia tilaisuudessa esitellään. Mitään päätöksiä ei ole hankkeesta vielä tehty ja  Lohjan kaupunki haluaakin nyt kuulla laajasti asukkaiden mielipiteitä.


Neidonkeidas-hankkeen toteutettavuusselvityksen tilaisuus 4.2. klo 17.30 (Teams Live-tapahtuma) :

17.30 Tilaisuuden avaus, valtuuston puheenjohtaja Joona Räsänen

17.40 Neidonkeidas-hankkeen perusajatus, Kari Järvenpää, Finesco Capital Oy

17.55 Neidonkeitaan alustavat vertailukustannusarviot

projektipäällikkö Anitta Nuutinen, Ramboll CM Oy

18.10 Neidonkeidas-hankkeen vaihtoehdot ja ratkaisuehdotus, Kari Järvenpää, Finesco Capital Oy

18.30 Kysymykset ja keskustelu

19.20 Tilaisuuden päätössanat, valtuuston puheenjohtaja Joona Räsänen

19.30 Seminaarin päätös


Tätä linkkiä klikkaamalla pääset osallistumaan tilaisuuteen 4.2. klo 17.30

Tilaisuudessa on mahdollista esittää kysymyksiä kirjallisesti. Voit osallistua tilaisuuteen verkon kautta vaikka sinulla ei olisi Microsoft Teams-työkalua asennettuna koneellesi.