Ui elämäsi kuntoon -kampanja

Vuoden ensimmäinen Ui Elämäsi Kuntoon -kampanja starttaa maaliskuussa!

Tuloskortit tulee palauttaa Neidonkeitaan kassaan/uimavalvomoon ti 4.4.2023 mennessä.

Suomen Uimaliitto järjestää tänä vuonna kaksi Ui Elämäsi Kuntoon -kampanjaa, maaliskuussa ja lokakuussa. Maaliskuussa kampanjaan voi osallistua Neidonkeitaalla 1.3. – 31.3.2023 välisenä aikana.

Uimahallit kisaavat leikkimielisesti keskenään vesiliikuntaminuuteista ja uintimetreistä. Kampanjaan osallistuvat uimahallit jaetaan vuotuisen kävijämääränsä perusteella kolmeen sarjaan: pienet, keskisuuret ja suuret uimahallit. Vesiliikunnan harrastajat keräävät omat suorituksensa joko Ui Elämäsi Kuntoon -kännykkäsovellukseen tai paperiseen suorituskorttiin.

Kampanjakuukauden päätyttyä Suomen Uimaliitto uimahallien ilmoittamat sekä Ui Elämäsi Kuntoon -sovellukseen kirjatut tulokset yhteen ja palkitsee Speedon varustepaketilla yhdeksän aktiivisinta uimahallia, kolme kustakin sarjasta: eniten kilometrejä keränneet hallit, eniten vesiliikuntaminuutteja keränneet hallit sekä eniten kävijämäärään suhteutettuja osallistujia keränneet hallit. Lisäksi Suomen Uimaliitto arpoo kampanjan aikana Sokos Hotelsin majoituslahjakortteja vesiliikkujien kesken.

Lisäksi Neidonkeitaalla palkitaan tuotepalkinnoilla uintisarjassa kolme eniten uinutta sekä vesijumppa/vesijuoksusarjassa kolme eniten vesiliikuntaliikuntaminuutteja kerännyttä. Lisäksi kaikkien kampanjaan osallistuvien kesken arvotaan 2 kpl 50 € arvoista lahjakorttia Lohjan Liikuntakeskuksen palveluihin.

Ui Elämäsi Kuntoon

Miten voi osallistua kampanjaan?

Kampanjaan voi osallistua alla olevan ohjeen mukaisesti Neidonkeitaalla.

Osallistua voi kahteen sarjaan:

1) Uinti: kirjataan uidut metrit (esim. 1800 m)

2) Vesijumppa ja vesijuoksu: kirjataan minuutteina täyttyneet puolituntiset (esim. 60 min)

Nämä suoritukset kirjataan päiväkohtaisesti Ui Elämäsi Kuntoon -sovellukseen tai paperiseen suorituskorttiin erikseen metreinä ja minuutteina. Palauta suorituskortti Neidonkeitaan kassalle tai valvomoon viimeistään tiistaina 4.4. mennessä. Kaikki kampanjaan osallistuvien liikkujien henkilökohtaiset suoritukset julkaistaan sovelluksessa. Jos nimeäsi ei saa julkaista, käy muuttamassa käyttäjätilin asetuksissa kohta ”Näytä nimi tulostaulukossa” passiiviseksi. 

Ui Elämäsi Kuntoon -sovellus on ladattavissa iOS App Storesta ja Google Play -kaupasta. Sovelluksen on tehnyt Coredo Oy.
Ui Elämäsi Kuntoon -sovelluksen käyttöopas 2023.pdf

Varusteet ja uintiajat

Ui Elämäsi Kuntoon -kampanjassa ei saa käyttää normaalien uintiliikuntavarusteiden lisäksi muita varusteita. Uintisarjassa normaaleja varusteita ovat uima-asu, uimalasit, uimalakki. Vesijumppa ja vesijuoksusarjassa lisäksi ohjattuun vesijumppaan kuuluvat välineet ja vesijuoksuvyö. Kiellettyjä apuvälineitä ovat esimerkiksi räpylät ja käsivetoapuvälineet. Muilta osin on noudatettava uimahallikohtaisia uima-asusääntöjä. Suorituksissa tulee noudattaa uimahallikohtaisia käyntirajoituksia, kuten uintiaikarajoitus (Neidonkeitaalla 2 tuntia), kuitenkin niin, että suorituskertoja voi tulla vain yksi (1) jokaisena kampanjan päivänä.

Kampanja Facebookissa ja Instagramissa!

Kiinnostaako, ketkä muut uivat, vesijuoksevat tai -jumppaavat kampanjan aikana? Kampanjaan osallistuvien kanssa pääsee vuorovaikutukseen Facebookissa www.facebook.com/uielamasikuntoon ja Instagramissa @uielamasikuntoon.

Lisätietoa kampanjasta sekä sovelluksesta voit lukea Ui Elämäsi Kuntoon nettisivuilta