Ui elämäsi kuntoon -kampanja

Jo vuodesta 1992 nimellä Ui Kesäksi Kuntoon järjestetty uintikampanja on uudistanut nimeään. Ui Elämäsi Kuntoon -konsepti on myös sähköistynyt ja vesiliikunnan harrastajat voivat kirjata uituja metrejä ja vesijumppaamiaan minuutteja älypuhelimen sovelluksessa. Sovelluksen myötä kampanja on myös uudistunut, ja Ui Elämäsi Kuntoon -konsepti ei ole enää vain kuukausittainen kampanja vaan se kannustaa jatkuvaan liikkumiseen.

Mikä on Ui Elämäsi Kuntoon?

Ui Elämäsi Kuntoon -kampanjan tarkoituksena on aktivoida uusia kävijöitä uimahalleihin ja pitää esillä uintiliikunnan hyötyjä.

Sovelluksen myötä uinnin, vesijuoksun ja -jumpan harrastajat voivat seurata omaa ja myös oman uimahallinsa aktiivisuustasoa sovelluksen kautta ympäri vuoden. Uimahallien kanssa tullaan myös jatkossa toteuttamaan kampanjakuukausia, joissa jaossa on palkintoja niin halleille kuin asiakkaille.

Miten osallistua kampanjaan?

Lataa puhelimeesi Ui Elämäsi Kuntoon -applikaatio iOS App Storesta ja Google Play -kaupasta.
Rekisteröidy käyttäjäksi ja kirjaudu sisään.

Kirjaa applikaatioon uimasi metrit ja vesijumppaamasi tai vesijuoksemasi minuutit. Suorituksia voi kirjata uimahalleille, jotka ovat ilmoittaneet Uimaliitolle olevansa mukana Ui Elämäsi Kuntoon -sovelluksessa ja kampanjassa. Virkistysuimala Neidonkeidas on lisätty sovellukseen maaliskuussa 2022.

Sovellusta voi käyttää jatkuvasti ja harrastajat voivat seurata oman aktiivisuuden lisäksi myös oman uimahallinsa aktiivisuustasoa sovelluksen kautta ympäri vuoden. Jatkossa tullaan toteuttamaan kampanjakuukausia, joissa jaossa on palkintoja niin halleille kuin kuluttajille. Kampanjakuukausina uimahallien välisessä kilpailussa on kolme sarjaa: pienet, keskisuuret ja suuret uimahallit. Uimahallit ja niiden tulostaulukot löytyvät sovelluksesta. Neidonkeidas kuuluu suurien uimahallien sarjaan.

Lisätietoa kampanjasta sekä sovelluksesta voit lukea Ui Elämäsi Kuntoon nettisivuilta