Ui elämäsi kuntoon -kampanja

Jo vuodesta 1992 nimellä Ui Kesäksi Kuntoon järjestetty uintikampanja on uudistanut nimeään. Kampanja järjestetään nykyään kahdesti vuodessa ja kampanjakuukaudet ovat sekä maaliskuu että lokakuu.

Mikä on Ui Elämäsi Kuntoon?

Ui Elämäsi Kuntoon -kampanjan tarkoituksena on aktivoida uusia kävijöitä uimahalleihin ja pitää esillä uintiliikunnan hyötyjä. Kampanjaan osallistuvassa uimahallissa kävijät keräävät kuukauden ajan metrejä uiden ja minuutteja vesijuosten tai vesijumpaten.

Miten osallistua kampanjaan?

Osallistujat saavat suorituskortin, johon omat uinti-, vesijumppa- ja vesijuoksusuoritukset voi merkitä. Korttia voidaan säilyttää Neidonkeitaalla. Kampanjan loputtua suorituskortti palautetaan Neidonkeitaalle, joka kokoaa uintimäärät valtakunnalliseen tilastoon.

Neidonkeitaalla on käytössä myös rankinglistat erikseen niin vesijumppareille, vesijuoksijoille kuin uimareillekin. Vesijumppaajat ja -juoksijat merkitsevät vedessä liikutut puolituntiset ja uimarit uidut metrinsä.

Ahkerimmat osallistuvat arvontaan!

Ahkerimmat kuntoilijat osallistuvat kampanjan tuotepakettien ja lahjakorttien arvontaan.
Ahkera jumppaaja on jumpannut kuukauden aikana ainakin 600 minuuttia. Ahkera uimari on uinut kuukauden aikana ainakin 10 000 metriä.